maanantai 18. heinäkuuta 2011

Väliaikatietoja

Mitä on tapahtunut sitten viime kirjoituksen?
 –No, ei kamalasti.
Kaupanteon jälkeen lähti heti maanmittauslaitokselle lainhuutohakemus ja sitten kun katselin tilannetta niin huomasin että lainhuuto oli jätetty lepäämään per 31.8. saakka.  Aivan liian pitkäaika miun mielestä, joten siis soittelin kunnalle ja pyysin saada pikaisesti ilmoituksen siitä, että tähän kyseiseen kauppaan kunta ei käytä etuosto-oikeuttaan ( kunnalla tämä oikeus siis aina jos yli 5000m2 määräala kyseessä). Sainkin sen tosi nopeasti ja jakelu meni myös suoraan maanmittauslaitokselle  (erittäin hyvää palvelua Asikkalan kunnalta), ja lainhuuto siis vahvistettiin 11.7.
Varsinainen lohkominen suoritetaan maastossa  4.8, eli viedään rajapyykit ja päästään nimeämään tämä meidän pikkunen maatilkku, jolle siis nimi valmiina mutta katsotaan hyväksytäänkö se?
..ja paljonko tämä ns. paperityö tulee maksamaan? No jos en kauhean väärässä ole niin taas menee tasainen tuhatluku Excel-taulukkoon.
Laittelen tähän muutaman kuvan tontilta nyt kun siellä ei ole vielä tapahtunut mitään. Ollaan käyty siellä istumassa kalliolla piknikillä, suunnittelemassa talon paikkaa, katsottu miten nätisti ilta-aurinko paistaa ja kuinka  koira on saanut päästellä höyryjä painelemalla pitkin pusikkoja, on se vaan mahtava paikka!
Lomalla olisi tarkoitus käydä kannustalojen edustajan luona alustavalla konsultaatiolla j a hankkia perustussuunnittelija..ja ehkä vähän reissaillakin, toivottavasti kelit suosii J


tieltä tontille päin, tuonne ylös olisi tarkoitus rakentaa grillikatos
                
                
nyppylältä, tie jää vasemmalle


lähin naapurikin näkyy tuola pellon takana
                             




tähän tulee grillikatos


-uts