torstai 18. elokuuta 2011

Rajapyykit maastossa


Toimituskokous ja maastotyöt tontilla tehty ja putkipyykit laitettu paikoilleen. Itse olin toimituksen aikana kampaajalla, mutta kuulemma oli mukava mies tuo toimitusinsinööri :)


Yhtä pyykkiä jouduttiin siirtämään sovitusta paikasta, kun ei sitä saanut iskettyä kallioon. Myyjä ei saapunut paikalle, eikä ollut mitään ilmoittanut toimitusinsinöörillekään, mutta selvät rajamerkithän me silloin maastoon  kaupanteossa laitettiin, joten enpä usko että niistä mitään erimielisyyttä tulee.


Nyt odotellaan kuitenkin 30 päivää (eli 4.9 saakka), jonka aikana toimituspäätökseen voi hakea muutosta valittamalla, mutta jos ei valittamisia ole niin toimitus tulee lainvoimaiseksi 30 päivää valittamisajan jälkeen (ja saadaan tietää menikö meidän nimiehdotus läpi).






Eipä me lomalla päästy/eestytty kannustalon edustajan luokse, mutta parempaa! Päästiinkin katsomaan pari vuotta sitten valmistunutta yksikerroksista kannustalon vihervaaraa hyvän esittelyn kera ;) Ja kappas, siellä näinkin sen miun ajatuksissa olleen autotalliversion ihan livenä, ja varmistui että yksi sellainen tulee meidänkin pihalle. Eli kahden auton katos ja talli, jossa perällä varasto.


Serkkua on tästä kovasti kiittäminen, että päästiin heille vierailulle ja kyselemään rakennuskokemuksia. Talo oli aivan mahtava ja kauniisti viimeistelty sisustusta myöden, kyllä sai kovasti intoa ja vinkkiä oman talon suunnitteluun.


Samalla reissulla päästiin käymään toistenkin tuttavien luona, jotka olivat rakentaneet puolitoistakerroksisen Muurame-talon. Kauniisti oli sekin sisustettu ja pohjaratkaisu todella toimiva. Suurin ihastuksen aihe oli iso kodinhoitohuone, semmosen miekin ehdottomasti haluun meile.


Tulevana lauantaina suuntaamme sitten Hämeenlinnaan katsomaan muuttovalmista Kannustalon kaksikerroksista Auroraa, jee! Tämmöinenhän meidän olisi tarkoitus sitten itsellekin tehdä, joten toivottavasti tarttuu vinkkiä hihaan :)


Toivottavasti näitä esittelyjä tulisi useampi tähän lähettyville,


http://www.kannustalo.fi/esittelyt/taloesittelyt.html


-uts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista