tiistai 13. maaliskuuta 2012

Rakennuslupaa varten miltei kaikki kasassa

Viime viikolla tuli rakennuslupakuvat sekä asemapiirros postissa, hirmuinen nippu paperia : )
Viikko oli töidenkin puitteissa kiireinen, mutta jotain sain aikaiseksi raksarintamallakin..
Tiistaina piipahdin Topi-keittiöllä, käynti sujui hyvin, seuraava tapaaminen on sitten kuun lopussa. Isku-keittiöiltä soitti myyjä ja sovittiin tapaaminen tulevalle lauantaille (luulin, että hän oli jo unohtanut meidät). Domuksella kävin torstaina ja kuvat näytti aikas hyviltä, sieltä saadaan tarjous varmaankin kahden viikon sisään.
Raksa-messuilla meillä menikin sitten miltei koko  perjantai. Oli kyllä miellyttävämpi liikuskella siellä kun ei ollut niin kamalasti ihmisiä. Käytiin ad-luxin pisteellä kyselemässä päivänvaloratkaisusta, ja se kuulostaa sellaisesta mikä voitaisiin meidän tulevaan taloon laittaa, jos kustannukset eivät nouse ihan pilviin.
Muutama sananen vaihdettiin myös Kaitsun kanssa Kannustalon pisteellä talosta, ..tai kalastuksestahan nuo miehet taisivat pääasiassa puhella. Paljon tuli eri pisteiltä kahmittua mukaan esitteitä ja jätettyä yhteystietoja.
..Kovasti olisi Gigantin pojat halunneet meillä whirlpoolin koneet meille myydä (hinta oli tiukka ja jos olisi ollut yhtään pidemmällä raksailut niin olisi toisiaan voinut harkita näitä).
Lauantaina tuli  myös energialaskelma (vai energiatodistuskohan se oli?)  sähköpostiin.  Sitä tutkiessa menikin sitten lauantai-ilta kun kulutusarviot ei ihan täsmänneet yleisiin käsityksiin ja muilta saatuihin laskelmiin, joten sen puitteissa tehdään nyt vähän tutkimustyötä.  

"Naapuria" käydään tapaamassa piakkoin tuon kuulemisen puitteissa, ihan mukava päästä näkemään ketä sielä pellon toisella puolella asustaa :)
Myös värilastut rakennuslupahakemuksen liitteeksi on valittu, tässä vähän osviittaa kun en löytänyt sähköisessä muodossa noiden ns.oikeiden värien malleja.

talo

sauna ja autotalli


Talomme tulee olemaan vaaleanpunainen, sauna ja autotalli sitten vaaleanharmaat. 
Kaikissa rakennuksissa on valkoiset *koristeet* ja sokkeli luonnonharmaa:


-uts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista