tiistai 3. huhtikuuta 2012

Voihan sähkösuunnitelma..

Niin kuin tuossa kirjoittelinkin, tein sähkösuunnittelijalle aika valmiin ”paketin” niin pistorasioista kuin katkaisijoista sekä mitä valaisimia minkin katkaisijan takana on. Olin käyttänyt tähän oikeesti aika paljon aikaa ja ajatusta. Valaistussuunnitelmakin oli mukana ja selvitykset siitä..
No eilen tuli kirje sähkösuunnittelijalta.
Kirjeen mukana tuli alustavat kuvat ja liite, jossa kysymyksiä käsin kirjoitettuna, mm. -valaistussuunnittelijan nimi ja puh:______________  (juuri näin viiva perässä).  -pistorasioita aika vähän?  Yms.

Ajattelin, että mikäs tässä, ihan kivahan se on välillä kirjeitse näitä asioita hoidella. Mutta kun rupesin katsomaan varsinaisia piirroksia niin petyin kovasti: useimmat katkaisijat sekä niiden takana olevat valot olivat muuttaneet paikaansa sekä himmentimiä ja katkaisijoita oli tullut aika monta lisää.Vaikka meillä ei valaistussuunnitelmankaan mukaan tullut kuin kahteen tilaan himmennetävät saalingit.
No, nyt hieman pahimmasta pettymyksestä ylipäässeenä täytyy ruveta kirjoittelemaan hänelle sähköpostia ja laitaa uudet selventeet liitetiedostona mukaan.  Lopputulos on kuitenkin varmasti hyvä, tätä vaan täytyy jumpata vähän enempi : )
Valaisinasiatkin ovat tässä sivussa hieman edenneet mutta niistä lisää myöhemmin..

-uts

2 kommenttia:

  1. Löysin blogiisi kun googlasin sähkösuunnitelmaa, sillä meidän raksaprojektissa se vaihe juuri meneillään. Jäänpä seuraamaan teidänkin projektia, tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähkösuunnitelman tekeminen oli meillä tosiaan mielenkiintoista kun se tehtiin näin "etähommina" :) Täytyy tulla vastavierailulle, mukava seurata blogeja missä edetään suurinpiirtein samaa tahtia. Tsemiä projektiinne!

      Poista

Kiitos kommenteista