tiistai 2. lokakuuta 2012

Turpiin tuli

Tänään ilmoitti pystytysporukka etteivät suostu pystyttämään taloa.
Kuulemma olisi pitänyt olla 3 metrin alueelta tasattu kaikki maat.


Eihän ne ole..
kun meillä se talo tosiaan kalliolla..
toiselta puolella terassilta kallioon on matkaa muutoinkin vain vajaa 2 metriä..

..eli näin.

Ei tule meille huomenna taloa.. saas nähdä mitä tästä nyt tulee ja milloin.
Ensi vuodesta puhelivat.

Nyt perumaan talinevuokraa yms.

Turhaan kiirhditiin.. kaikk siis olisi ollut valmiina.

Nyt harmittaa kovasti.

-uts

5 kommenttia:

 1. Onpas erikoista. Katsopas tämä linkki, niin näet meidän tilanteen. Tuohon muurattiin alakerta, joka tuli lähes maan tasolle, mutta joka puolella ei kyllä ollut kolmea metriä tasaista. http://harmajasavoon.blogspot.fi/2011_06_01_archive.html

  VastaaPoista
 2. Eiiih, ihan kauheeta. Mitä tähän voi sanoa, voin vain etäisesti kuvitella kuinka teitä v*****... Kerro pian miten tilanne etenee ja pitäkää oikeuksistanne kiinni. Kai teille nyt on etukäteen kerrottu minkälaiseksi se maa pitäisi tasoittaa, joten eihän päivää ennen pystytystä kai voi yhtäkkiä vaatiakin jotain muuta??? Nyt nyrkkiä pöytään.

  VastaaPoista
 3. "Kuulemma olisi pitänyt olla 3 metrin alueelta tasattu kaikki maat."

  Eikös sinne ehtisi tai olisi ehtinyt vielä esim. hihnakuljetusautolla ottamaan hienoa sepeliä tai hiekkaa niihin paikkoihin missä tarvitaan, jotta lopputuloksena olisi sitten se vaadittu 3 metrin tasaisuus?

  Vai oliko rakennusporukalla sitten jo toinen ja parempi urakka katsottuna tai päälle buukattuna, joten lähtivät sitten tästä hommasta pois jollain sopivalla tekosyyllä jo ennen kuin edes aloittivatkaan?

  Todella harmi, jos nyt näin kävi.

  VastaaPoista
 4. Eikö talomyyjä ollut konsultoinut asennusporukkaa talon paikasta.. Siis, että kallion on lähellä jne. Eikö tämä asennusporukka ollut sen myyjän oma yritys.. Aika uskomatonta toimintaa, että eivät sitten pystyttäneetkään taloa teille!!! :(

  Noi asennustarkoukset pitää kyllä lukea tooosiiii tarkkaan, jotta osaa ottaa huomioon kaikki asennuksen asettamat ehdot.

  VastaaPoista
 5. Onneksi tämä asia saatiin kuntoon, mutta tuli kyllä lueskeltua muutamaan otteeseen nuo sopimukset läpi sekä Kannustalojen rakentajan opas, jossa on lueteltu tehtävät ennen pystytystä.

  Sopimuksessahan lukee, että "myyjän on annettava ostajalle ohjeet rakennuspaikan järjestelemisestä ennen asennustyön aloittamista."

  Ja tässä ote kirjallisesti saadusta ohjeesta: "Perustusten sisä- ja ulkopuoliset täyttötyöt pitää olla tehtynä ennen asennusta".

  No (ei puhuttu mistään kolmesta metristä?), virheitä nyt sattuu mutta onneksi miltei kaikki asiat on soviteltavissa :)

  -uts

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista