keskiviikko 4. tammikuuta 2012

lomalla tapahtunutta..

Kaupat saatiin tehtyä viime vuonna ja tämä vuosi on loman ansiosta alkanut mukavasti.
Ollaan käyty hakemassa keittiötoimittajien esitteitä, suunniteltu valaistusta, pyydetty vielä vertailun vuoksi autotallista ja saunasta elementtitarjoukset Kannustaloita, tavattu kunnan uusi rakennustarkastaja, vietetty useampi tunti tontilla merkiten rakennusten kulmia, arkkitehti tulee sunnuntaina käymään tontilla...

Näin kirjoitettuna tuo kuulostaa paljolta, mutta on on tässä hyvin lomailtukin :)

Kannustalojen arkkitehti Tiina piirtää meille myös asemapiirroksen, on muuten mukava tavata hänet kasvotusten vihdoin kun ollaan kaikkinpiirrokset saatu mallilleen miltei vain sähköpostin välityksellä.

Rakannustarkastaja oli muuten mukava, saatiin häneltä siunaus talolle. Ja hyvin hän kävi läpi rakennusluvan liiteviidakon kansamme, ei se niin kauhialta kuulostanutkaan kun olin olettanut. Ai niin, meidän isäntä voi itse olla meidän kvv-vastaava, hyvä juttu siis se.
Me siis mentiin kuvien kanssa kysymään, että saadaanko me tämmönen tönö tontille rakentaa. Rakennuspaikka kun on haja-asutusalue niin varsinaisia määräksiä ei ole, mutta näin varmastettiin, että ei tarvitse sitten häthätää piirrättää uusia kuvia jos olisikin tullut tyrmäys. Ja saatiin häneltä vielä kahden vastaavan yhteystietot, joille pitää huomenissa soitella. Yksi saatu tarjous on voimassa 20.päivään saakka, mutta se on aavistuksen tyyrin miun mielestä.

Olen jo kahtena peräkkäisenä päivänä yrittänyt mennä paikalliseen Nixi-keittiöiden liikkeeseen, mutta se on ollut pimeänä ja mitään lappua ei ole ollut ovessa..täytyy kai yritää laittaa sinne sähköpostia, että vainko ajanvarauksella pääsee sisään :D (Se on siis Domuksen kanssa ensisijaiset vaihtoehdot meidän kiintokalusteiden toimittajaksi kun heillä on mahdollista saadaa useampaa kaapin väriä, mutta saapi nähdä pääseekö sinne).

Valaistuksen suunnitelussa ollaan pyritty miettimääm ratkaisuja eri tiloille suositeltujen luximäärien mukaan, ja yhdeksi mielenkiintoiseksi vaihtoehdoksi nousi päivänvalovalaistus. Tätä pitää tutkia nyt hieman lisää.

Niin ja yksi mielenkiintoislla aukioloillla varustettu liike oli muistaakseni turvaykköset, mentiin siis kyselemään tuosta uudesta Abloyn control-avaimesta?, niin no se on auki siis viikolla neljään ja launtaina kiinni. Ellen siis ole lomalla niin en sinne pääse käymään. No saatiin kuitenkin tarvitsemamme tieto ja palvelu, joten ihan hyvä paikka se oli :)


Nyt telkku pääle, sohvalle ja pädillä pelaamaan monopolyä, ihana olla lomalla.

Mukavaa loppuviikkoa ja erittäin hyvää alkanutta vuotta!
-uts

2 kommenttia:

  1. Lämpimästi suosittelen Nixi-keittiötä. Valitsimme sen edelliseen talomme,
    Kannustalon Rauhala, keittiötoimittajaksi, eikä kertaakaan kaduttu. Nyt rakennamme Kuopioon ja täällä ei myymälää valitettavasti ole. Loistava laatu ja hyvä palvelu ja vähän erilainen brändi kuin muilla toimittajilla.

    VastaaPoista
  2. Minuu kovasti kiinnostaa Nixi-keittiö, laittelin sinne eilen illalla suunnitteluaikapyyntöä. On tosi mukava kuulla kokemuksia laadusta, kiitos kovasti, ja hyvästä palvelusta mie mielellään maksankin vähän enempi :) Nykyisessä talossamme on Topin keittiö ja tähän en täysin ole ollut täysin tyytyväinen (..mm. Sokkelit lastulevyä ja vieläkin odotellaan noita aterinlaatikoita).

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista