lauantai 7. tammikuuta 2012

Keittiötä suunnitellen..

Olen miettinyt tulevaa keittiötä, sen toiminnallisuutta ja myös sen "lukkia" sekä sisustuksen linjaa yleisestikin. Meillä keittiö on avointa: ruokailutilan, olohuoneen sekä osittain jopa tv-huoneen kanssa, joten jokin punainen lanka yritetään suunnittelussa pitää :)

Domus: Aika
Keittiön ovien muotokieltä lähdin hakemaan valittujen sisäovien pohjalta, ja koska toiveena olisi saada keittiö uppoamaan muuhun sisustukseen, niin haluaisin saada niin ovet kuin rungotkin myös muun värisenä kuin valkoisena. Pidän kovasi modernista korkeakiiltoisesta ovesta, mutta taitaa olla, että uuteen taloon tulee jotain erilaista tosin kuitenkin ajanhammasta kestävää.

Tässä muutamia ideakuvia, joista olisi siten tarkoitus keittiö valmistaa, eli vähän sieltä ja vähän tuolta :)- Nämä vetimet on ehdottomat lempprit, molempia olisi tarkoitus käyttää:
Vedin: Nixi-keittiöt

Vedin: Nixi-Keittiöt


- Näistä väreistä kiinostaa eniten Pellava, Nutria sekä Tuohi. Jonkun näistä kaveriksi tulisi sitten Kinos.


Domuksen värikartta


Ajatuksissa olisi keittiöön ja ruokailutilaan hieman eriväristä kaapistoa (eli keittiö esim. Pellavaa ja ruokailutila Kinosta), myös lasiovellista kaappia on tulossa. Valittu ovimalli tulee myös kodinhoitohuoneeseen, vessoihin sekä makuuhuoneiden ja kuistin kaappeihin.


Nixi-keittiöt: SilviaDesign.incDesign.incDesign.inc

p.s huomenna tavataan meidän arkkitehti, jee!

Mukavaa lauantai-iltaa ja tänään muuten alkaa taas Putous!

-uts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista