maanantai 27. helmikuuta 2012

Tarjous 1: Keittiömaailma

Ensimmäinen tarjous kiintokalusteista saatiin tänään. Huh, onpa kallista!

Erillinen tarjous saatiin vielä kodinkoneista.

Keittiö (sisältäen kaapit, tasot sekä altaat): ~ 18.200 eur
Ruokailutilan "vitriinikaapisto" : ~ 4.000 eur
Khh (sis. Kaapit, tasot sekä allas): ~ 10.600 eur
Kuisti: ~ 4.500 eur
Eteinen (kolme 50:stä korkeaa kaappia): ~ 1.800 eur
Wc alakerta (ml.kaapit, allas ja peili): ~ 2.600 eur
Pikku wc yk ( 1 allaskaappi, peili ja allas): ~ 1.450 eur
Mh 1 (3 kpl puolikorkeaa tankokaappia):~ 1.025 eur
Mh 2 ( 4 kpl puolikorkeaa kaappia, 1 matala) : ~ 1.700 eur
Iso mh ( 90cm korkeita kaappeja +wc, jossa kaapit, peili ja allas) ~5.750 eur

Yht 51.600 eur eli aika paljon rahaa. Ja ei, ei olla budjetoitu näihin ihan tämmöistä summaa, vaikka noista nyt tippuisikin nuo pelit ja osa altaista pois niin tuntuu, että kaapistot ovat aika kalliita.

Edellinen keittiöremontti tehtiin tosiaan puolitoista vuotta sitten ja hinnat ovat kyllä hirmuisesti nousseet jos tätä hintaa katsoo. Eli tarjouskierros jatkukoon.


Talvikamppanjatarjous oli mukana tässä tarjouksessa, eli 33% ale...voimassa 29.2.2012 saakka.. Eli keskiviikkoon :D ..voisi jopa sanoa, että aika lyhyt.

Oman osansahan hinnoista muodostaa keittiön kivitaso ja sitä tulee myös pätkä khh:een sekä ak :n vessaan. Tarjouksessa tasp 3cm paksuisena mutta itse tykkään siitä ohuemmasta.

Olin kyllä vähän pettynyt kun tarjoukseksi oli laitettu vain tuo tynkä talvikamppis, kun meillehän keittiö on tulossa vasta vuoden päästä.

Seuraava tarjous saadaankin varmaan Domukselta, heillä on kuulemma jokin erikoistarjous Kannustalon rakentajille.. Mitähän se pitää sisällään ? :D ..niin ja kun Domukselta hankkii kiintokalusteet niin saa alennusta ikkunoista ja ovista. Tämähän olisi meille hyvä, siis jos tarjoukset olisivat oikeasti HYVÄT, sillä tehdään nuo piharakennukset pitkästä.

Onko kellään mutua keittiöfirmojen hinnoista, olen parilta tutulta kuullut, että Keittiömaailma olisi yksi kalleimmista, mutta olisi mukava kuulla mudenkin mutuja :)-uts

11 kommenttia:

 1. Huimia hintoja! Tosin en tiedä, millaisilla ovilla suunnittelitte ja kuinka suuria tilanne ovat, mutta tässämeidän hintojamme. Me otimme kaikki kalusteet Keittiömaailmasta. Keittiö maalatuilla delicato-ovilla ja silestone tasot Muotokiven kautta otettuina 9238€. Kodinkoneet Siemensin laadukkailla koneilla 5000 € luokkaa. Kodinhoitohuone tasoineen ja altaineen samoilla ovilla noin 2500€. Makuuhuoneen 236 cm korkea kolmen kaapin 150 cm leveä kaapisto (korikaappi ja 100 cm leveä tankokaappi) ja kaksi 236 korkeaa 2x 60 cm kaapistoa (korihylly ja tankokaappi, jossa alaosassa ulosvedettävät laatikostot yhteensä noin 2000€. Nämä makuuhuoneen kaapistot valkoista perusovea. Wc-kalusteidenkin hinnat ihan toista luokkaa. Esimerkiksi alakertaan 120 cm leveä kahden laatikon kokonaisuus valkealla rungolla ja mustilla tammiviiluovilla ja valumarmoritasolla noin 500- 600€.

  Kilpailutimme tiukasti Nixin ja Iskun kanssa. Keittiömaailma näillä edullisin, mutta ero hyvin pieni. Nixin olisimme edellisen rakentamisen kokemuksella ehdottomasti valinneet, mutta lähin liike on 150 km päässä ja ajattelimme sen olevan hankalaa. Nixin valitsisin kuitenkin nyt, jos olisin tätä kokemusta viisaampi :) Laadukkaat kalusteet ja moitteeton toimitus. Nyt haastaa kovasti.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa kalliilta. Me otettiin Nixiltä tarjous ja koko talo olisi ollut muistaakseni 40 000 kieppeillä ja siinä oli kans kivitasot ja muuta luxusta. Muualta ei vielä olla saatu tarjouksia.

  VastaaPoista
 3. Nixin tarjous (keittiö Silestone-tasoilla, khh, 2 kpl wc:itä, vh:seen 2 korkeaa kaappia + taso, 5 kpl liukuovia, joista kahdessa lasiovi): n. 34 000 €.

  Topin vastaava: n. 30 500 €.

  Keittiökoneiden osuus hinnasta: n. 4 500 €

  Kilpailutamme vielä Isku-keittiöt ja paikallisen Huusholli-keittiön. Tällä haavaa vaaka on kallistumassa Topin puoleen, mutta saas nähdä, saas nähdä...

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista ja hintatiedoista.
  Kipailuttaminen varmastikin kannataa! Päivittelen tänne sitten lisää hintatietoja ja toivottavasti edes yhdet mallikuvat per huone/tila.
  Harmillista kun keittiöliikeistä ei saa noita kuvia mukaan. No, nyt sitten itse piirtelin vastaavat kuvat ja niillä pyydän huomenna Topi-Keittiöltä tarjousta.

  VastaaPoista
 5. What! Mikä hinta!! Huh..omamme kvikiltä - tyylikästä ja meidän kukkarollemme sopivaa! Jää vielä rahaa ostaa ruokaakin siellä laitettavaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja hinta alle 6.000€ kodinkoneet päälle niin jäi vielä alle 10.000€.. Blogista voi sitten katsella myöhemmin millainen tuli... ;)

   Poista
  2. Kävin jo kuikkimassa blogiasi. Keittiösuunnitelmat näyttävät hienolta, jään odottelaman kuvia valmiista :)

   Poista
 6. Minä liputan Puustellin puolesta ehdottomasti:) Paras hinta-laatusuhde ja ystävällinen henkilökunta sekä helpot ja nopeat asentaa klik vaan ja ovet on kiinni. Kysäise vielä heiltä jos et ole ehtinyt, suosittelen. Monta remonttia ja pari taloa takana (toisen kerran Puustellin asiakkaana) valitsisin seuraavaankin Puustellin kalusteet.
  Mukavia rakennushetkiä ja saanko udella budjettianne ? Tulee huisin hieno talo. Onnea upeista suunnitelmista. Jos haluat jakaa budjetin mutta et kertoa kaikille laita minulla sähköpostia handmadewilhelmiina@gmail.com . Teen paraikaa sisustussuunnittelusta (paremminkin sisustusneuvonantaja) tarjousta omakotitaloon siksi kysynkin teidän budjettia , koska tämä talo on aika samanoloinen neliöiltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puustellissa on aikomus käydä pääsiäisen jälkeen :) Mukava kuulla käyttökokemuksia kun kellään tutulla täällä ei ole ollut puustellin keittiötä.
   Meille tulee talon lisäksi autotalli ja pieni pihasauna. Kokonaisbudjetti hankkeelle on arviotu olevan 400teur. Maanrakennus- ja perustustyöt voivat tosin heittää budjettia suuntaa jos toiseen mikäli ilmaantuu ylläreitä (toivottavasti kaikki kuitenkin menisi suunnitelmien mukaan).

   Poista
 7. Moikka

  Onko teillä kokonaisbudjetissa mukana tontti? Suunnittelemme samankokoisen Auroran rakentamista ja mietiskelemme budjettia. Edellisen talomme rakensimme 2003 ja kustannukset ovat 10 vuodessa varmasti kohonneet huimasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tuossa budjetissa mukana myös tontti, joka oli aika edullinen. Ollaan pyritty laatimaan budjetti niin, että siihen on huomioitu eri osa-alueille n10% pelivara, joka nostaa sitten tuon kokonaisbudjetin tuohon n400teur.

   Poista

Kiitos kommenteista