sunnuntai 5. helmikuuta 2012

viikon tapahtumia

Piipahdettiin viime viikonloppuna Rakenna&Remontoi-messuilla, tämä viikonlppu menikin papereita pyöritellen.  Antina messuilta oli iv-putket, uusi  putkimalli johon emme olleetkaan vielä törmänneet, sekä valloxin iv-kone, näistä edustajan kanssa tovi jutusteltiin ja vaikuttivat potentiaalisilta meidän taloon.

Tänään vihdoin pistettiin nimet lausuntosarjoihin ja pudotettiin ne postiin, muutoksia ei niihin tehty paitsi vesipisteiden siirrot khh:ssa sekä keittiössä.

Iso päätös tehtiin pitkän tuumailun jälkeen autotallista ja saunasta, tehdään ne pitkästä ja rakennetta hieman muutetaan autotallin osalta "paksummaksi". Turvakengät saan siis miekin kaivaa kaapin nurkasta esille jotta pysytään aikataulussa ja kustannuksien osalta linjassa :)

Maalämmöstä saadut tarjoukset ovat tällä hetkellä (kaksi vielä uupuu):
Tom Allen 17.963 eur (205 kaivon syvyys sekä varaajallinen pumppu) sekä Lahden Lämpöpumput Oy  19.615 eur (200 kaivon syvyys sekä varaajallinen pumppu).

Laitettiin eilen illalla vielä tarjouspyynnöt pora- ja lämpökaivoista seitsemään eri firmaan. Ei sitten ehkä tarvitsisi kahta kertaa porauskalustoa tuoda paikalle.

Vastaavamestari ehdokaskin haastateltiin, hän vaikutti ihan hyvältä, tarjous noin puolitoistatuhattamuita edullisempi mutta mutta.. taidetaan vielä pariin olla yhteydessä. No, pääasia, että homma etenee  :)

Pankissa juttutuokio meni mukavasti ja kustannuslaskelmamme oli aika linjassaan. Samalla laskettiin vielä meidän tulojen mukaan, että minkä verran lainaa meillä voi olla, jotta siinä lyhennysten ohessa saadaan jotain säästöön ja korkojen nousu ei kallista talouttamme nurin niskoin, tykkäsin, ja varmenpi olo on alkaa tältäkin osin rakentamaan.

Ensi viikolla miula on sovittu tapaaminen Domukselle, Iskulle sekä Keittiömaailmaan. Pääsen hahmottamaan nyt kodinhoitohuonetta, kuistia sekä vessoja, jee!

Portaiden linjakin on vihdoin päätetty. Hieman veivattiin ajatuksia pinnallisten ja lasisten välillä sekä umpinaisuuden ja avoimuuden välillä. Helpottaa nyt pintamateriaalinen budjetointia ja toisaalta miun on näin selkeempi lähtee pyytämään tarjouksia ja yrittää pitää linja näissä sisustuksellisissa asioissa.

Tämmöiset olisi meille näillä näkymin tulossa, ilman tuota seinää penkin kohdalla:

lainattu kuva impernetistä


Lvi-kuvat ovat meillä milteistä valmiit. Iv- kone tulee kodinhoitohuoneeseen ja sinne istuinpenkin alle jakotukit, yläkerran jakotukit naamioidaan vaatehuoneen ja makuuhuoneen väliseen seinään penkki/taso ratkaisulla. Tässä on oppinut itsekin paljon uutta, ja homma on saatu tehtyä mukavasti iltapuhteena ja ilman kauhiaa ressiä :)



Leppoisaa sunnuntaita,
-uts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista