maanantai 3. joulukuuta 2012

vko 48

Hyrr..pakkasta saatiin nyt ihan kunnolla, vähempikin riittäisi :)
Tämä päivä siis pidetään meillä raksavapaata pakkasen johdosta.


Viime viikon myrsky riepotteli meitäkin, mutta pienillä "vaurioilla" siitä selvitiin. Yksi pressu oli ottanut tuulta alleen ja keikkui kallion laella, eli vähällä päästiin.

Miun viime viikko oli töiden puolesta kiireinen ja koulutusreissu piti muutaman päivän poissa kotoakin, mutta tällä viikolla onneksi helpottaa.

Pääsin launtaina ja sunnuntaina tekemään lumitöitä ( yksi mönkkäri tähän hommaan olisi kiva, tunti ja rapiat siinä meni per kerta.. ), ihan mukavaa hommaahan se on, mutta mielumminhan sitä olisi sen ajan ollut apuna sisähommissa.

Saatiin siis asennettua kaikki kiepsahdustuet paikoilleen ja nostetiin yläkertaan koolauslaudat. Kuisti sai katon ja parveke raakaponttilaudoituksen, eli parvekkeen lattia on bitumia ja komposiittia vaile valmis.
Päädyttiin parvekkeen osalta komposiitiin sen huoltovapauden puolesta, varmaan ei terasseja raaskita sillä laittaa mutta katosotaan nyt.

Nämä raksavapaat illat menee meillä kyllä yleensä rakennepiirroksia tutkaillessa ja seuraavaa vaihtetta miettiessä.. josko sitä kodinhoitohuoneen katon kimppuun seuraavaksi..hmm..

Tässä vielä viime viikko kuvina:



välipohjan höyrysulkuja

villaa päälle

..ja piiloon

finfoumit kipsadustukien päälle


yläkerta
kuistin "katto

parveke raaponttilaudotuksessa



yk: pikkumakkereiden suuntaan


lunta <3







Pakkasterkuin,

-uts

2 kommenttia:

  1. Hei, Päädyin tänne blogiin kun googlasin Aurora taloja. :)
    Olemme siis itse ajatelleet rakentaa Messuvoittaja Auroran muunneltuna omien tarpeiden mukaiseksi. Olisi erittäin kiinnostavaa tietää tarkemmin kustannuksista ja muistakin tärkeistä jutuista kannustalo projektia ajatellen. Mitkä ovat todelliset kustannukset ja mitä kannattaa ottaa huomioon.. etc..
    olisi kiva jutella tai kirjoitella vähän tarkemmin.
    tervetuloa myös www.valkoisentalontarina.blogspot.fi ....
    lämpimin terveisin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Kävin vastavierailulla, ihana koti teillä ja kauniita kuvia, noista hottellikuvista sain idean meidän tulevaan makkariinkin, kiitos :)

      Mielelläni jaan tietoja projektista, me ei tosin silloin kilpailutettu talotoimittajia kun haluttiin rakentaa Kanustalo (aurora koristein) ja pohjakin oli messutalo Aarteessa juuri mieleinen.
      Sinänsä siis en osaa sanoa onko Kannustalo pakettina kalliimpi/halvempi.
      Työläämpi kyllä valmasti koristeluiden osalta :)

      Perustan tänne piakkoin oman sähköpostin, niin voidaan vaikka kirjoitella sitä kautta niin mahtuu sitten enemmän tekstiäkin?

      Poista

Kiitos kommenteista