maanantai 18. maaliskuuta 2013

vkot 10 ja 11


Ei niin mukavasti alkanut meillä maaliskuu,

viime viikolla Teelle kävi ansiotöissä työtapaturma ja nyt meillä rakentaa yksi käsipuoli ja toinen muuten vaan  ei niin osaava yksilö .. eli ei heilu meikäläsellä saha tai porakone ihan niin vauhdikkaasti ja eteneminen on sen puolesta huomattavsasti hitaampaa.

Sähköt tosin ovat edenneet, jee jee , se on ollut sellaista helppoa hommaa mihin miun osaaminen (ja voimat) riittää,  ja näin ollen, sähköt onkin alakerrasta 97% valmiina, uupuu vain väliseiniin tulevat katkasijat. Seuraavaksi varmaankin pääsen keskuspölyimurin putkien asennukseen(?)  Keskuspölyimuriksi meille muuten valikoituikin allaway pitkän pohdinnan jälkeen.
No, puolatavana tekijä oli, että saadaan tutuilta heille ylimääräiseksi jääneet putkisto-osat   :)

Yläkerran katon koolaus saatiin aluilleen ennen tapaturmaa, ja sen parissa varmaankin jatketaan viikonloppuna, jos saan jonkun apuriksi (pääsisi sitten sinnekin laittelemaan sähköjä).

Viime viikonloppuna käytiin Raksa-messuilla, jotka olivat huomattavasti edellisiä vuosia pienemmät ja oikeastaan ne asiat mitä sieltä olin suunnitellut katsastavani niin loistivat poissaolollaan. Messujen anti jäi meille kyllä hieman laihaksi.

Meillä kävi maaperätutkimuspora toissaviikolla ja nyt on autotallin nurkat porattu, ja odotellaan sieltä lausuntoa, jotta päästään työstämään perustussuunnitelmia etiäpäin.

Ai niin, me ollaan aika varmasti löydetty meidän tuleva lattia, tarjousta siitä odottelen parhaillaan
.. Miii lavit!! :)

Tässä vielä  kuvia toissaviikonlopun tilanteesta, kamera ei ollut viime viikolla matkassa ja nuo puhelimen kuvat on aina jotenkin suttusia :)


autotallin kulmalla porarin jälkiä

väliseinä levytetty ja muutamia sähköjohtoja



Kodinhoitohuoneen pistorasioita

yläkerran katon koolaus

The lattia, Gerflorin viinyli


Ihanaa viikkoa!


-uts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista