perjantai 11. marraskuuta 2011

Tapaaminen Kannustalon edustajan kanssa

Tänään tosiaan oli klo 16.30 treffit Kannustalon edustajan kanssa heidän toimistollaan, innokkainahan me oltiin paikalla miltein puolituntia sovittua aiemmin :) Vastaanotto oli mukava ja hyvin tultiin juttuun. Kai kysyi meiltä meidän toiveet ja aikeet, ja kertoi sitten miten homma tästä yleensäkin etenee.


Meillähän oli jo selvä kuva mitä haluttiin (kts. Edelliset pohjakuvat). Muutosta alakertaan tehtiin tuohon kodinhoitohuoneen ulko-oven paikkeille sekä haluttiin myös leveä "Rauhalaterassi", niin ja lämmin kuisti.
Yläkerran muutettiin tuohon edelliseen kuvaan verrattuna niin, että työhuoneen kohdalta tila on avoin alas sekä niihin sisäseiniin vsi:t eli siis väliseinäikkunat (aina oppii jotain uutta :D )


Nyt nämä suunnitelmat lähtee arkkitehdille piirettäväksi ja hänen kanssaan käydään sitten jatkokirjeenvaihtoa, jos jotain tarvitsee muuttaa ym. Hänelle laitan myös omat piirrustukseni saunarakennuksesta ja autotallista puhtaaksi piirettaväksi. Ne tulisi alustavasti siis tehtyä itse pitkästä, niin että Kannustalon arkkitehti piirtää kuvat ja heiltä tulee sitten ne koristeosat, jotta saadaan kaikki rakennukset näyttämään yhtenäisiltä.


Summa summarum: tapaaminen oli hyvä, Kai oli mukava ja puhuttiin samaa kieltä, saatiin vielä koko paketti käytyä läpi suhteellisen nopeasti..ensivaikutelma siis positiinen ja odotusten mukainen.


Pari viikkoa nyt suurinpiirtein odotellaan arkkitehdin piiroksia..jännittävää, siinä se hänen kädestään hahmottuu, meidän unelmien talo :)


Rentouttavaa perjantai-iltaa ja muksaa viikonloppua!



-uts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista