maanantai 5. joulukuuta 2011

Pohjakuvat vol.3 ja täts it

Kolmas kerta toden sanoo, pitää paikkansa nyt kyllä!


Eli saatiin lauantaina arkkitehdiltä hieman muokatut pohjakuvat ja niistä tehdyt julkisivut, vau! Oli tosi hienot ja ehkä jopa hienommat kun osattiin haaveillakaan. Olen kyllä tästä niin innoissani ja tuntuukin siltä, että olisi jo askeleen lähempänä haaveen toteutumista.


..ai niin,
saatiin sitten jo sunnuntaina pohjakuvat ja julkkarit saunarakennuksesta. Ne oli tehty kyllä aika hyvin, sillä niitä muutetaan vaan siltä osin, että saunatupaa pienennetään muutamalla neliöllä. Autotallia vielä odotellaan, mutta milteihän tässä ollaan näiltä osin voiton puolella :)


Nyt siis lähtee talon kuvat tehtaalle laskentaan (liekkö jo tänään menneet) ja kun laskelmat on saatu niin lähdetään treffamaan Kaitsua uudelleen ja mietitään mitä kaikkea meidän talopakettiin laitetaan, ja kuinka paljon meidän unelmatalo tulee niiltä osalta maksamaan.


Mukavaa maanantai-iltaa,


-uts

2 kommenttia:

  1. Muistan sen mahtavan tunteen, kun kaikki alkoi olla pohjapiirrustuksessa paikoillaan! Onnittelut siitä, siitä se lähtee!

    VastaaPoista
  2. Juu, oli just sellanen "mahasta ottaa"tunne, kun avasi sähköpostin liitetiedostosta julkisivukuvat. Pohjakuvista muotoutui ihan oikea talo. Onnea varmasti tarvitaan tässä pitkä matkan varrella, kiitos kovasti :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista