tiistai 13. joulukuuta 2011

Autotalli

Saatiin tosiaan toiveemme mukaisesti kaksi versiota autotallista arkkitehdiltä ja kovasti mietittiin viikonvaihteessa, että kumpi näistä olisi parempi (totta kai molemmilla oli omat suosikit, ja ei tietenkään samat). No, käytiin sitten läpi niiden plussia ja miinuksia, lopulta päädyttiin versioon jossa on kahden auton talli ja katos. Varaston osaa muutetaan vain hieman, eli ulko-ovi muuttaa paikkaansa.
Ja nyt torstaina me mennään tapaamaan Kaitsua, talomme on tullut laskennasta ( siis se oli tullut jo viime torstaina sieltä..lähti sinne siis saman viikon maanantaina) ja katsotaan mitä kaikkea toimitussisältöön sisällytetään ja mitä ei.  Tätä olen hieman jännittänyt nyt viime päivät, sillä paketti lohkaisee kuitenkin ison osan budjetista ja kun taloon tulee paljon asuinneliötä niin hintakin suhteessa nousee. Ollaan kyllä  budjetoitu tietty euromäärä talopaketille mutta jää siis torstaille nähtäväksi oltiinko edes lähellä : )
Olen tässä iltaisin pyöritellyt pohjakuvia käsissä ja miettinyt valaistusta ja sähköjä, pistorasioiden ja katkaisijoiden paikkoja sekä rakennusten ulkovalaistuksen paikkoja. Olen lasketut suuntaa antavasti noiden määriä ja miettinyt käytännöllisyyttä. Sähkösuunnittelija tulee siis saamaan sitten käsiinsä aika värikkäät ja selostuksin varustetut piirrokset : )

..p.s yksi varteenotettava vastaavamestari on kontaktoitu (kannattaa olla utelias ; ) ) ..tästä lisää ensi viikolla.


Mukavaa alkanutta viikkoa,
-uts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista