perjantai 16. joulukuuta 2011

Tapaaminen Kannustalon edustajan kanssa vol 2.

..No oltiin taas ajoissa paikalla : )
Pari tuntia me siellä toimistolla istuttiin ja siinä ajassa saatiin käytyä läpi paketin toimitussisältö, asennus (sen hinta) ja itse paketin hinta. Ja jos jotain kohtaa ei ymmärretty, niin se käytiin uudelleen ja Kai piirsi havainnoitavasti kohdan paperille ja sitten vasta kun ymmärtävä nyökkäys tuli meiltä niin jatkettiin. Mutta siis hinta oli kokonaisuudessaan hyvin lähellä miun budjetointia, hieman se jopa alitettiin.
Tarjous otettiin vastaan niin, että talo tulisi vesikateasennettuna.Ikkunat elementeissä, Tiivin ikkunat (näistä olen kuullut kovasti huonoa mutta Kai sanoi, että Tiivi on nyt petrannut ja laatu olisi parantunut?), ulko-ovet (mie kyllä tykkään kovasti tuosta Onnela-ovesta), sisäovet: Matti-oven Line sarjan massiivipuiset siis, Auroran listat sekä kattona Ruukin Classic- profiilikate. Kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät tästä tosin puuttuisivat (täytyy tätä varmaan vielä miettiä). Kuitenkin mielestäni hyvä kokonaisuus ja lisäporkkanana talotehtaalta oli pieni "lisäale” paketille, jos tehdään kaupat vielä tämän vuoden puolella : )
Muutamia kuvia valinnoista:

Onnela ovi

Matti-ovi

Matti-ovi: näistä pariovet

Ensi viikolla Kai piipahtaa meidän tontilla, kun pyydettiin hältä hieman konsultaatiota liittyen perustuksiin. Niin ja kysyttiin samalla häneltä, että tietääkö/voiko suositella meille hyvää  vastaavaa mestaria, ja saatiinkin yksi uusi yhteystieto (hyvä hyvä). Elikkäs ehdokkaita olisi nyt kolme kasassa, ja ensimmäiselle lähtikin aamulla talon kuvat katsottavaksi.

Oli muuten aika velmu fiilis mahanpohjassa kun mentiin toimistolle ja meidän talon piirustukset oli siinä pöydällä. Kai vielä tokaisi, että onpa muuten aika mahtavan hieno talo tämä :)
Tavallaanhan tämä alkutaival on ollut vaan suunnittelua ja suunnittelua, ja nyt talon pystyyn saaminen alkoi tuntua ihan todelliselta (on muuten aika mahtava fiilis)  ja nyt vasta ihan oikeasti ymmärrän miltä muista on tuntunut kun ovat taloa suunnitelleet ja siitä kirjoittaneet tuntemuksiaan.
Paljon on siis tullut muita rakennusaiheisia blogeja luettua ja niistä on ollut minulle kovasti hyötyäkin, mutta vasta nyt kun itse on samassa tilanteessa niin ns. ymmärtää lukemansa paremmin : )

Ai nii,
Tämmöiset väliseinäikkunat meille tulee makuuhuoneista avoimeen tilaan ruutuja meille tosin tulee 4*3
Messutalo Aare

Rentouttavaa viikonloppua joulu- ja rakennuskiireiden väliin, sekä rauhaisaa joulun odotusta.. mie sain tästä talokansiosta mukavan joululahjan minkä parissa voi muutaman konvehdin ja glögilasia nauttia.

-uts

2 kommenttia:

  1. Ihanat väliseinäikkunat, tykkään kovasti!

    Liityn samalla lukijaksi, ja jään mielenkiinnolla seuraamaan projektianne. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista, väliseinäikkunat oli ehdottomasti saatava, kun päätettiin jättää olohuoneen kohta avoimeksi tilaksi..ei tarvitse miettiä sinne sitten tauluja ym. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista