keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Jotain on jo päätetty..ja väliaikatietojakin

Vihdoin olen päättänyt keittiömme "virallisen" muodon. Monta ehdotusta nähneenä ja kuulleena tämä tuntui parhaalta, ja muoto siis ei ollut se mitä itse olin itse ensisijaisesti ajatellut eli hyötyä oli käydä kuulemassa suunnittelijoiden mielipiteitä. Yritän saada tännekin kuvan, jos joltain keittiöfirmalta sen saan.

Niin ja nuo LVI-kuvatkin saatiin viikonloppuna valmiiksi, vaikka niitä ei meillä tarvitse rakennuslupaa varten olla valmiina, niin onpahan nyt yksi homma vähemmän työstettävänä. Tästä arvioitu säästö meille on ehkä noin 1200eur (tähän lukuun olen netistä törmännyt kun olen etsiskellyt LVI-suunnitelmien hintoja).

Eilen tuli arkkitehdiltä lausuntosarjat saunasta ja tallista sähköpostiin, katsotaan ne vielä läpi viikonloppuna ja jos kaikki ok, niin saadaan sitten postissa ne lopulliset. Ja laittelen sitten tänne kuvat  niistäkin.

Rakentaja.fi:n kustannuslaskuri heitti miun omasta kustannuslaskelmasta vain noin 8teur, eli voisi ajatella, että ollaan ainakin jollain tasolla realistisia kustannusarviomme suhteen. Hyvä on se!

Mestariaihe vielä avoinna.

Sitten vielä loppukevennys:

Pomoni tänään kyseli rakennushankkeestamme, ja tiedusteli kuinka suuri on omantyömme osuus,
-          No suurihan se on, valtaosa tehdään ihan aikuistenoikeasti itse, vastasin.
-         
Hän oli vaan kuulemma hieman kiinnostunut siitä, että tuleeko vaikuttamaan miun työntekoon tämä rakennusprojekti (ilmeisesti ajatteli, että saatan hieman väsyä jos joka päivä tulee raksailtua).
No  väsymyksen vastalääkkeeksi hän ehdotti, että kannattaa sitten suunnitella niitä vapaita viikonloppuja yhdessä olemiseen joka kuukaudelle niin pysyy mielivirkeänä ja raksailuluistaa.

No hieman hassu keskusteluhan se oli, ja auttamatta nyt mietin, että oliko nuo kommentit nyt ihan pyyteettömästi miun parasta ajatellen vaiko oliko takana mahdollisesti tuo tuttu tulostulostulos tuottopanos-suhde  : ) No eniveis, hauskaahan se on suunnitelmista jutustella ja ottaa vastaa ideoita.


-uts




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista