maanantai 18. kesäkuuta 2012

Väliaikatietoja

Taas on uusi viikko alkanut ja ihan kohta pääsee viettämään Juhannusta ja miula alkaa siitä loma  : )
Loma menee hyvin todennäköisesti rakennusprojektin suunnittelun parissa.
Viime viikolla tuli Kannustaloilta talon perustusten mittapiirrokset, seuraavana täytyy etsiä meille virallinen perustussuunnittelija. Talon osaltahan perustusten idea on selvä, mutta tuon autotallin osalta tarvitaankin vähän konsultaatiota.
Aloituskokouksen jos kerkeäisi vielä tällä viikolla pitämää? Kaivurilla alkaa työt tontilla heti miten Juhannuksen jälkeen  ja pommimiestäkin sitten jo tarvitaan.
Mie oon laskeskellut tässä kuluja ja tavaramääriä; sähkökaapelia ja suojaputkea, suodatinkangasta ja mursketta, täyttöjä ja taas putkia : ) Ja näillä näkymin näissä ollaan ihan budjetoiduissa lukemissa.
Aikataulullisesti ei varmaankaan keritä tehdä autotallia ennen talon tuloa, mutta se ei sinänsä ole katastrofi mutta tylsää kyllä. Ja tämä johtuu siis siitä, että meidän isännän lomatoiveet ei ole saaneet vieläkään vahvistusta, joten ei uskalla lyödä suunnitelmia niiltä osin lukkoon.
Nykyisen asunnon myynti on vieläkin työn alla, vaihdettiin välittäjää ja nyt sitten katsotaan kannattiko se.

Mukavaa  ja toivottavasti aurinkoista Juhannusviikkoa kaikille!

-uts

5 kommenttia:

  1. Teillä etenee projekti hyvin samaan tahtiin kuin meillä; rakennuslupakin tuli samana päivänä :D

    Me jätetään autotalli suosiolla ensi vuoden projektiksi. Pohjatyöt tehdään jo nyt samalla, mutta muu rakentaminen olkoot tulevaisuuden projekti.

    Pidetään peukkuja, että nykyinen asunto menee teillä pian kaupaksi!

    Terkuin Jonspe Eripurasten Rauhalasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, mennään kyl aika samaa tahtia. Paketin toimituksetkin sattuu aika lähelle, meile tosin himpun myöhemmin. Jään mielenkiinnolla seuraamaan teidän projektia! :)

      Ja kiitos pekuista, meiläkin on nyt sormet ja varpaat ristissä, että talosta tulis kaupat ja sais sen asian jo pois ajatuksista.

      Poista
  2. Meille tulee Kannustalo 2.7. Autokatos/varasto tehdään pitkästä tavarasta ja oli tarkoitus saada hyvälle mallille ennen paketin tuloa. No kävi tietenkin, että rakennusluvan saanti kesti ja nyt on varastossakin vasta kivijallka... Sinne tulee maalämpöpumppu, joten se varasto on tehtävä nyt.
    Mahtavaa kun eilen löysin blogisi! Kiva seurata, kun sama tilanne. Meille tulee Onnela. :)
    -Emma

    VastaaPoista
  3. Teillä on viimoiset päivät käsillä ennen paketin tuloa, onnea :D
    Me tullaan parin kuukauden viiveellä perässä.
    Otitteko muuten Kannustaloita pystytyksen mihin asteeseen saakka?
    Meille Kairateca pystyttää sateelta suojaan niin yritetään siinä samalla kolmen viikon aikana rakentaa tuota autotallia, saas nähdä kuinka pitkälle päästään. Kiitos kommentistasi ja teille kovasti onnea projektiinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille tulee se Kannustalon laajin pystytyspaketti eli sateelta suojaan kattotiilet asennettuna. Kyllä jännittää miltä talo tulee näyttämään tontilla =)
      On muutes melkoinen kasa rakennustelineitä mitä pitää raksalle vuokrata, kun on korkea talo tulossa.

      Poista

Kiitos kommenteista