keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Kaupat

Tänään tehtiin kaupat meidän talosta!

Meidän talo siis kurvaa tontille viikolla 40/2012. (Kai osasi jo epäillä, että se tulee sitten heti maanantaina(saas nähdä :D ) ) noiden sopimuspapereiden lisäksi saattiin jo mukaan tuo kylttikin, ja tuossa se nyt komeilee, keittiön seinää vasten:

"Tähän rakennetaan aito Kannustalo:
Rakentajat ME
kohde Omakotitalo
arvioitu aloitusaika 04/2012
Porttikallionte
edustaja Kai Haimi.


..Päätöksen tekeminen ei ollut meille vaikeaa, ja voisi jopa sanoa että molemmat meistä hiljaa itsekseen oli päättänyt, että kyllähän me tämä talo rakennetaan. Siinä vaan oli saatu kaikki meidän toiveet kohdilleen..

Ai niin, pieni muutos jouduttiin kyllä tekemään kun tapanina suunnittelin keittiötä ja huomasin, ettei liukuoven viereen mahdukkaan haluamani kaapit. No, äkkiä postia arkkitehdille asiasta ja seuraavana aamuna klo 10 oli muutos tehty ja uudet kuvat kädessä :)

Yritän saada tänne kuvat talosta tässä loman aikana, mutta nyt tää rupee innoissaan suunnittelemaan keittiötä ja kodinhoitohuonetta, niin saan sähkösuunnitelmat talon osalta "valmiiksi" ja sitten pistän ne sähköpostilla kannustaloille (pakettiin kuuluu meillä myös tuo sähkösuunnitelma).

Ja talon pystytys ei tule meille talotehtaan kautta vaan sen meille tekee Kain yritys Kairateca Oy, vesikattovalmiksi.


Hyvää Uutta Vuotta kaikille, toivottaa pari joka teki tänään yhden isoimmista päätöksistään :)

-uts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista