keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Saunarakennuksen piirustukset..

..ovat myös kätelty valmiiksi :)

Eilen tuli arkkitehdiltä uusinta versio saunarakennuksesta, josta siis piti hieman pienentää saunatupaa, mutta on nyt mallillaan ja sekin näyttää todella hyvältä. Päivittelen tänne nuo pohjakuvat kunhan kaikki niistä on saatu maaliin, eli vielä odotetaan piirustuksia autotallista.

Ja nyt  sitten alkaa vastaavan mestarin virrallinen metsästys, harmiksemme kellään tutulla ei ole meille mestaria ehdottaa kun ovat käyttäneet kunnan miestä, ja me kun haluttiin nyt muuttaa tänne maalle niin eihän tänne kukaan ole rakentanut :) ..ja tosiaan meidän tulevan kunnan suositeltu mestari jäi tässä eläkkeelle, joten tämä lisää haastetta entisestään.

Mutta mikäs siinä, haaste otettu vastaan ja luurikuuri käytiin. Sitten parit haastattelut ja lopputulemana (ehkä) meille sopiva vastaavamestari eli vasu  (no ehkä tämä ei mene kuin elokuvissa, mutta yrittänyttä ei laiteta) :)

Ehdotuksia otetaan tietenkin hyvin mielellään  (ja jopa toivotaan) vastaan, eli päijät-hämeen suunnalta olisi mestari hakusessa



EDIT: tänään tuli sähköpostilla autotallinkin piirustukset, siis ne kaksi eri versiota jotka pyydettiin. Nyt vaan pähkitään, että kumpi olisi parempi. Tähän mennessä olen erittäin tyytyväinen Kannustalon arkkitehtiin Tiinaan, olemme saaneet häneltä todella hyvää palvelua läpi suunnittelun ja voin mielelläni suositella häntä muille. Itse asiakaspalvelutyötä tekevänä arvostan asiakkaan kuuntelemisen ja aktiivisuuden asiakkasta kohtaan erittäin korkealle.  Ja tosiaan olin tämän kokonaisuuden suunnittelun osalta varautunut pidempään prosessiin ja ajattelin, että joutuisimme odottelemaan tammikuuhun saakka ennen kuin kaikki palikat naksahtaisivat kohdalleen, mutta tämä jos mikä meni kuin strömsössä :)


Mukavaa loppuviikkoa,
-uts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista