maanantai 5. marraskuuta 2012

vko 44

Viime viikolla saatiin kuin saatiinkin takka-asiat päätökseen ja takaksemme valiutui Tulikiven Ksenia
...viime hetken muutoksilla eli takka on metrin leveä ja kaksi korkea.
Pinnoitus jätetiin pois,  uunimestari vain tasaa takan pinnan.
Otetiin kauppaan mukaan edustalasit molemmille puolille (kirkaat) sekä mattamusta teräshormi (4,20 m). Takka tulee hormeineen päivineen "tikut käteen" valmiiksi, kauppahinta tästä 8.500 eur.
Ja olaan valintaan kyllä tyytyväisiä :)

ksenia , tulikivi.fi


Pystytysporukkamme siirtyi viime viikon perjantaina kiirelliselle työmaalle ja palaavat meille ensi viikolla. Katton saivat osittain pellitettyä, kodinhoitohuone vielä uupuu peltejä ja terassi toki myös.

Eristysvillaa saapui tänään 37 pakettia, ne me kanniskeltiin yläkertaan suojaan säältä.
Tällä viikolla pitäisi saapua myös meidän ulko-ovet (varmaa joku sitten soittaa, että on puolen tunnin päästä tontilla..sehän on riittävä varoaika ;) ) , niitä ei onneksi ole kuin 3 kpl, joten varastoiminen onnistuu niiden osalta hyvin. Villat vie kyllä kamalasti tilaa :D

villakasaTalon vesijohdoista ja viemäreistä laitettiin tarjouspyynnöt viime viikolla useampaan rautakauppaan ja k-rauta on ainut paikka, josta ei olla vielä tarjousta saatu. Saadut tarjoukset eivät kovinkaan poikkea toisistaan ja liikutaan 1.200-1.300eur välillä näissä.

Rakenneltiin isot roskikset energialle ja metallille, pysyy piha hieman siistimpänä (ehkä?) sekä hienot ulkoportaat taloon ;)..ja tämmöiset ihanat kynttilät ja pienet lintuset kävin kotiuttamassa Millan Putiikista <3Mukavaa viikkoa!
-uts1 kommentti:

 1. Moro,

  Sattumalta selailin rakennusblogeja ja eksyin teidän tarinoihin.

  Meidän projekti on jo loppupuolella ja muuttokin tapahtui syyskuun viimeisellä viikolla.

  Takkavalinta on oiva; meilläkin Ksenia, tosin 180cm korkea, puuhyllylly oikealla ja 10cm korotuspalalla(luukku siis 10cm normaalia korkeammalla) Ei tarvitse kyykkiä kumarassa.

  Joitain kuvia saattaa näkyä blogini kautta www.kaape.blogit.fi (ja sieltä pari juttua alas-->facebooklinkki asuntoesittelykuviin)

  Hyvää joulunaikaa ja tsemppiä rakenteluihin!  VastaaPoista

Kiitos kommenteista