sunnuntai 10. helmikuuta 2013

vko 6

Tällä viikolla on tullut tarttua kolan varteen useampaan otteeseen, kunnon hikijumppaa kun pitää vauhtia yllä (..jotta kerkeää tehdä sisälläkin jotain) :)

Meillä oli vuoropäivinä työn puolesta "Helsinki-päivät" ja pari raksavaata iltaa tuli sitten niiden kylkiäisinä.

Talolla ollaan saatu yläkerran lattia kertaalleen levytettyä ja on kieltämättä mukavampi tallustella siellä kun ei tarvitse varoa askeliaan.



Yläkerran väliseinien alaohjaspuut mittailtiin myös paikoillensa ja tilat hahmottaa nyt pajon paremmin.

Vaatehuonetta olen ruvennut pyörittelemään mielessä, iv-kanavat nimittäin vievät hieman enemmän tilaa nurkasta kuin olin alunperin ajatellut ja huonekorkeuttakin voitaisiin myös hyödyntää paremmin.
Tämä tarkkoittanee siis sitä, ettei meidän vaatehuonetta rakenneta valmiskaapeista  (T hurraa kun taas tulee lisää askerreltavaa ;D )

Valaistukseen yläkerran makuuhuoneissa saattaa tulla pieniä muutoksia, vielä putaroidaaan muutujien vaikutuksia, joten niistä myöhemmin lisää.
Niin ja alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen, meidän makkariin tulee vielä kaksi seinävalaisinta, nimittäin tämmöiset:

Cabaret-valaisin

..ellei mieli kerkeä muuttumaan matkan varrella ;)

..ja alakerrassa villoitettiin kuistin ja kodinhoitohuoneen väliseinät ja saattiin myös alulle yläkerran katon höyrysulun asentaminen.


Viikon kuvia:




meidän makkari, edessä vaatehuone väliseinineen ja wc

meidän mh

työhuone





Leppoisaa sunnuntai-iltaa!
-Uts




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista