tiistai 24. tammikuuta 2012

Postia...


Jei, lausuntosarjat tuli tänään postissa ja  Kannustaloilta tarjoukset autotallista sekä saunarakennuksesta, niiden sisältöä tutkitaan sitten viikonloppuna( Kai pitää ensi viikon lomaa joten sinällänsä kiirusta ei ole).


Hirmuisen isoja kuvia nuo, pöydän sai nillä vuorattua hienosti. Nyt näyttää siltä, että muutoksia näihin ei kyllä tarvitse tehdä (arkkitehti siis meitä pyysi vielä varmistamaan mm. tuuletusikkunoiden ja ulko-ovien aukeamissuunnat ym).

Domuksella kävin lauantaina.
Itse suunnittelija oli mukava ja uusi tapaaminen sovittiin parin viikon päähän. Jos en olisi ollut sopinut tapaamista lauantaille niin olisin kyllä kääntynyt kannoillani ja poistunut paikalta.

Kävi siis niin, että olin varttitunnin ajoissa paikalla ja tällä henkilöllä jota tulin tapamaan oli asiakas. Muilla myyjillä (2 miestä) sekä ilmeisesti deko-talon? edustajalla ei. Kukaan heistä ei kuitenkaan viitsinyt tervehtiä minua tullessani sisälle, tai huomioida  minua ylipäätääm mitenkään, ja samalla muut pariskunnat kyllä tervehdittiin ja ruvettiin heidän kanssaan jutustelemaankin. Yiritin kyllä kovasti pyöriä siellä kiinnostuneen näköisenä ympäriinsä hypistellen mallikeittiötä, mutta ei niin ei, todella tylsää!


Huomenna mie suunnistan pankkisedän tykö alustavan kustannusarvion kanssa. Katsotaan kuulostaako meidän oman rahan määrä riittävältä suhteessa kokonaisbudjettiin, ja onko alustava rahoitusosuus sellainen summa minkä pankki meille myöntää :D


-uts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista