perjantai 20. tammikuuta 2012

Suunnitelmia ja uusia ideoita

Viikolla tapahtunutta:
Lvi-suunnitelmia on meillä piirretty ja viikonlopun aikana ne varmaan saadaan talon osalta aika mallillensa, hieman helpottaa kun toinen piirtää niitä ja huutelee keittiöön: ”Mihin sie nyt sen altaan meinasit?” : )

Arkkitehdiltä saatiin ensimmäinen versio asemapiirroksesta, hymy nousi kasvoille kun sitä katsoi; tuosta mie sitten kurvaan autotalille ja tuohon voisi sitten niitä puita istutella.  Niin ja Kannustaloilta ei ole vielä saatu tarjousta piharakennuksista,  no talothan menee totta kai edelle mutta odottavan aikahan tunnetusti on piiitkä.

Vastaavaa mestaria ei olla vielä-KÄÄN valittu. Mutta valinnan deadlinena on tammikuun loppu.
Maalämpö tarjouksia ollaan pyydetty neljästä paikasta (viikko sitten laitettu tiedustelut), kahdesta on tullut yhteydenotto, ja toisesta tuli jo tarjouskin. Tarjouksen sisältöä en muista mutta hinta oli sisältöön nähden suolainen ( 19 teur ). Odotellaan nyt muita ja katsotaan kuinka paljon hinnat heittelee täällä.
Päänvaivaa on hieman aiheuttanut tuo jätevesipuoli, eli kuinka se hoidetaan ja kuka sen tekee. 

Keittiösuunnittelijoiden luonakin olen päässyt käymään, (Domukselta tuli soitto siis puolentoista viikon päästä yhteydenottopyynnöstäni..sinne menen huomenna) keskiviikkona piipahdin keittiömaailmassa ja eilen Kvikillä. Minulla on nyt 10 eri  versiota tulevasta keittiöstä; 4 sain keittiömaailmasta, 3 Kvikiltä ja itse tein 3, kyllä kai näistä keittiön tekee : )
Ennen tapaamisia olin siis lähettänyt pohjakuvat ja pyytänyt uusia ideoita kalustesijoitteluun.
Suosittelen, vaikka itsellä olisi kuinka selkeä mielikuva tulevasta keittiöstä. Sain nimittäin näistä kaikista irti jotain uutta, aivan mahtavaa. Kaksi  versiota nousi ylitse muiden mutta katsotaan mitä Domukselta saadaan.
Tapaamisissa ei ollut tarkoitus perehtyä ovi-, vedin- tai värivalintoihin vaan nähdä keittiön pohjan potentiaali sekä tutustua uusiin kodinkoneisiin (aika hienoja liesiä ja liesituulettimia on tullut) sekä kuulla suunnittelijoiden mielipiteitä.
Keittiömaailmassa oli hyvä palvelu ja sain suunnittelijalta hyviä käytännön knoppeja, harmi vaan kun en saanut kuvia mukaan. Kvikillä oli hyvä palvelu myös,  (suunnittelija piirtää miun tekemät versiot myös ja laittaa sähköpostilla kuvat) häneltä sain muutamat kuvat mukaan, ja oli kyllä vähän helpompi esitellä kotona millainen keittiö meille mahdollisesti olisi tulossa.

Viikossa kerkeää tapahtua kamalasti asioita..ainakin näin tekstin määrän perusteella : )
Ja tähän häntään muutama ideakuva millä olen yrittänyt kotona selittää millaista meidän uudessa talossa voisi näyttää (ja näille olen saanut vihreää valoa ;) ) Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin,
Rentouttavaa viikonloppua

Vierashuone

Meidän makuuhuone

Olohuone

tv-huone

-uts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista