sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Viikot 19 ja 20

Kädet huutaa hoosiannaa mutta viikonlopun saldoon olen kyllä tyytyväinen, eli tänä viikonloppuna sain maalattua talon ensimmäisen kerroksen (tosin koristeet on vielä sutimatta) ..ja sillä välin kun mie sudin seiniä niin T valoi loppuun yläkerran lattian, hyvä me!!!

Saatiin parveke toissa viikolla "hupusta" ja nyt valo tulvii ihanasti  koko yläkertaan ja porrasaukosta valo hiipii myös alakertaan. Meillä parve sijoituu ilta-aurinkoon ja viime viikonloppuna siellä tulikin jo istuskeltua fiilistellen kesäiltaa.

Parvekkeelle on laitettu  parvekekermi ja sivupellit, kattopaneelit ja sähköt saatiin myös kuntoon, eli se on nyt "lattiaa" vaille valmista siis :)

Takapuolen puluparvekkeihin saatiin laitettua rästäslaudat ja myös ensimmäiset nurkkalaudat yläulkonurkkiin.

Ai niin,
meille oli myös hormi jo tuloillaan..
.. se asia saatiin hoidettua muutaman puhelun jälkeen ja hormi odottelee nyt takkatoimittajan toimistolla sovittua toimitusajankohtaa (joka on siis hienäkuun alussa :D )
Hormi oli siis tulossa raskaalla jakeluautolla ja vaikka muutoin oltaisiin voitu ottaa se säilytykseen asennusta odottelemaan, niin tuon painorajoituksen takia se ei onnistunut.


Pareke ennen Kerabitin asennusta


Asennus käynnissä


..ja miltei valmista :)



Parvekkeen katon paneloitsi aloitetttuna



Ja paneloiti sekä sähköt valmina. Pilarit valaistaan alahaalta ylöspäin.


Yläkerran lattia valettuna, nyt odotellaan muutama viikko ja saadaan laitettua tämän päälle kipsilevyt ja sitten on yk:n  lattia valmis :)



..aika rakka homma oli muuten kun ilman tikkaita ei yllä mihinkään  :D

värivalinta osi kyllä nappiin..

<3

..Arvatkaan kuka on iltaisin suunitellut pihaa, juu, sinne ne ajatukset karkaa kun kesä tulee ja puut alkaa vihertää :) Mietiskeltiin, että meille voisi sopia myös punertava antiikkikivi pihaan,  kun  tuo kallio on hieman punertava.
Kivituhka ollaan suljettu pois kulkureiteiltä,  jotka tulee autotallilta talolle sillä ollaan kuultu useammalta, että se tuppaa kantautumaan kenkien ja koiran mukana aika herkästi sisällä (?).

No, nämä suunnitelmat saattavat vielä muuttua useaan otteeseen kun meillä pihan kimppuun päästään vasta vuoden päästä..mutta suunnitelminen on tosi kivaa :)



Ihanaista viikkoa!

p.s mitäs muuten  tykkäätte talon väristä?

-uts

2 kommenttia:

  1. Ihanan värinen talo! Muutenkin juhlavan näköinen! Muutaman kerran oon täällä teillä käynyt katselemassa, mutta tarvii tulla oikeen ajan kanssa tutustumaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Mie oon seurannu teidän projektia jo pidemmän aikaa, mutta ei oo tullu jätettyä aiemmin kommenttia.. mutta täytyy sanoa, että teillä on todella kaunis ja ihanan kotoisa uusi koti :)

      Poista

Kiitos kommenteista