sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Viikot 21 ja 22

Tämä onkin nyt sadas kirjoitus tänne blogiin :D

Parin viikon aikana ollaan taas saatu talon ulkopuolta valmiimmaksi.
Isoin näkyvä asia oli kyllä etupuolen päätykolmio (johon teetettiin peltisepällä käypäinen pelti, joka on katon värinen).

Nostin oli meillä kaksi päivää lainassa ja silloin saatiin maalattua talon korkeat osat etupuolelta ja myös toisen sivun päätykomio, tehtiin kulkuluukku yläpohjaa ja saatiin etupuolen räystäs- ja koristelaudat kourulistaa lukuunottamatta paikoilleen. Talon takapuoli tehdään loppukuusta kun otetaan nosturi uudelleen lainaan ja tällöin myös maalataan toiseen kertaan korkeat kohdat ja ikkunakoristeet.

Onneksi saatiin apuja toiselle nosturipäivälle, muutoin ei varmasti oltaisi ehditty saada näin paljoa aikaan. Suuri kiitos apuvoimille!

Niin ja perinnelankutkin saatiin laitettua ja terassin kulmissa on jo pellitkin paikoillansa.

Suuri urakka tehtiin talon sivulla olleen puukasan kanssan, kun siirettiin se järkevämpään sijoituspaikkaan, jotta saadaan maakasa pois imeityskentän tieltä ja seassa olevat kivet tallinpohjille.

Tänä viikonloppuna sitten kannettiin yläkertaan lattiakipsilevyt ja väliovet pois tieltä.
Saatiin harmaavesiviemärit melkein kokonaan valmiiksi, kodinhoitohuone jäi kesken kun yksi 75-putki uupui.
Tämä tarkoittaa siis sitä, että tulevien viikkojen ohjelmassa onkin alakerran lattiavaluun valmistautuminen. Styroksit tilataan varmaankin alkuviikosta ja haetaan tuo uupuva putki eli  ..jee, meillähän on kohta lattia ;D

Huomenna tapaan pihasuunnittelijan ja katsotaan läpi suurempia linjoja pihan osalta.. ja miulahan on hyviä ideaoita jo kamalasti mielessä :D .. tästä kirjoittelen myöhemmin lisää.


..mutta, nyt takaisn nauttimaan ihanasta ulkoilmasta!

Näihin kuviin ja tunnelmiin,


<3


Perinnelankut maalattuna

pääsy yläpohjaan








saarekkeen vesipisteen viemäri ja liekkarin poistoputki




parvekkeen lattia ja pilarit  koolattu
parvekkeen näkymiä :)

-uts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista